Kompanija kojoj se veruje

TENFORE d.o.o. Beograd platna institucija je vodeća kompanija u regionu u oblasti pružanja platnih usluga.

TENFORE ima dugogodišnje iskustvo koje datira još iz 2001. godine kada TENFORE postaje ovlašćeni zastupnik Western Union-a za pružanje usluga međunarodnih novčanih doznaka, a 2015. kompanija je postala prva platna institucija u Srbiji.

TENFORE usluge novčanih doznaka i domaćih platnih usluga pruža u preko 2.200 prodajnih mesta mreže svojih zastupnika. Nastojimo da u svakoj prilici koristimo svoje potencijale, znanje, inovativnost ali i bogato globalno iskustvo Western Uniona.

Ključni faktori uspeha i glavni nosioci razvoja koji TENFORE-u daju konkurentsku prednost su:

  • Kvalitetna zastupnička mreža;
  • Visoko profesionalni kadrovi;
  • Jedinstvena aplikativna softverska rešenja koja su razvijena u okviru kompanije.

Zastupnici

Danas imamo preko 600 zastupnika – pored šaltera JP "Pošta Srbije", našu mrežu čine i oko 1.000 šaltera odabranih menjačnica i drugih privrednih subjekata.

Korak ispred drugih

Kroz različite vidove podrške svojim zastupnicima omogućili smo odličnu poziciju kako po pitanju prednosti u odnosu na konkurenciju, tako i po kvalitetu koji je uvek u samom evropskom vrhu. Dugogodišnja globalna ekspertiza Western Uniona i naše znanje i iskustvo učinili su da brend Western Union postavimo na prvo mesto i postanemo vodeća platna institucija u regionu. Sada nastavljamo dalje.

Podrška u svakom trenutku

Kompaniju čini nekoliko sektora koji su neprekidno, svakog dana u godini, na raspolaganju našim zastupnicima. Sektor Marketinga usmeren je na održavanju poverenja postojećih klijenata i pridobijanju novih, dok Sektor Prodaje radi na proširenju mreže zastupnika. Korisnički centar je na raspolaganju svim šalterskim radnicima i korisnicima usluga transfera novca. Sektor finansija vodi računa o stabilnosti kompanije, a Sektor za poštovanja propisa i zaštitu klijenata brine o upotrebi i primeni svih zakona i propisanih procedura. Na kraju, naše poslovanje oslanja se na znanje i iskustvo zaposlenih u Razvojnom sektoru i zato su naše usluge i podrška zaista poslednja reč tehnologije.

Kontakt
Kontakt

Kontakt forma

Kontakt
captcha
Dobračina 60
11 000 Beograd, Srbija
Korisnički centar
Tel:+381 11 333 4 999
Tel:+381 11 400 4 999
Radnim danima i subotom:
07:00 - 20:00

Nedeljom:
08:00 - 19:00