Usklađenost

Kao platna institucija koja posluje u skladu sa propisima Narodne banke Srbije, Tenfore obavlja težak i izuzetno složen zadatak usklađivanja poslovanja za kompaniju, njene klijente i partnere.


Usluga kompanije Tenfore je transparentna, sigurna, predvidiva i usklađena. Naši partneri i klijenti imaju korist od naše ekspertize u obezbeđivanju bezbednog ulaska na tržište, što uključuje pribavljanje dozvola, registracije, domaća partnerstva i fizičko prisustvo. Svojom ekspertizom u platnim uslugama obezbeđujemo da sva plaćanja ispunjavaju bezbroj tehničkih i ‘dju dilidžens’ zahteva, kao i zahteva za proveru svih nadležnosti sa kojima dolaze u dodir. Pregovaramo u procesu rešavanja neizbežnih konflikata između različitih režimskih uslova i povremeno rizičnih zahteva mnogih aktera u svakom lancu plaćanja od početka do kraja.


Tenfore zahteva da u postupku usklađenosti ima ulogu pouzdanog stručnog savetnika za poslovanje koji nadgleda zahtevan, celokupan, delotvoran sistem usklađenosti kontrole rizika. Tenfore zna da je usklađenost ključna u ponudi, ona je suština našeg poslovanja. Klijentima ne pružamo samo pouzdane platne usluge u okviru njihovog tekućeg poslovanja, već pružamo podršku i osposobljavamo one klijente koji žele da se razvijaju na druge načine.


Tenfore čuva sredstva klijenata putem posebnih/zaštićenih računa kod ovlašćenih kreditnih institucija.

Kontakt
Kontakt

Kontakt forma

Kontakt
captcha
Dobračina 60
11 000 Beograd, Srbija
Korisnički centar
Tel:+381 11 333 4 999
Tel:+381 11 400 4 999
Radnim danima i subotom:
07:00 - 20:00

Nedeljom:
08:00 - 19:00