TENFORE platne usluge

TENFORE vam daje priliku da ostvarite dodatnu zaradu, bez ulaganja, i proširite paletu vaših usluga saradnjom sa TENFORE platnom institucijom.

Postanite naš zastupnik. Pridružite se TENFORE mreži od preko 400 zastupnika, unapredite svoje poslovanje i povećajte profit pružajući klijentima opcije transfera novca i brzog i lakog plaćanja računa.

Podrška u svakom trenutku

Kompaniju čini nekoliko sektora koji su neprekidno, svakog dana u godini, na raspolaganju našim zastupnicima. Sektor Marketinga usmeren je na održavanju poverenja postojećih klijenata i pridobijanju novih, dok Sektor Prodaje radi na proširenju mreže zastupnika. Korisnički centar je na raspolaganju svim šalterskim radnicima i korisnicima usluga transfera novca. Sektor finansija vodi računa o stabilnosti kompanije, a Sektor za poštovanja propisa i zaštitu klijenata brine o upotrebi i primeni svih zakona i propisanih procedura. Na kraju, naše poslovanje oslanja se na znanje i iskustvo zaposlenih u Razvojnom sektoru i zato su naše usluge i podrška zaista poslednja reč tehnologije.

Pošaljite prijavu, a mi ćemo Vas kontaktirati za konsultaciju:

Platne usluge
captcha
Kontakt
Kontakt

Kontakt forma

Kontakt
captcha
Dobračina 60
11 000 Beograd, Srbija
Korisnički centar
Tel:+381 11 333 4 999
Tel:+381 11 400 4 999
Radnim danima i subotom:
07:00 - 20:00

Nedeljom:
08:00 - 19:00