Mreža naših saradnika konstantno raste

TENFORE je od 2001. godine ovlašćeni predstavnik Western Uniona, a od 28.9.2015. TENFORE je registrovan kao prva platna institucija u Srbiji. Trudimo se da u svim segmentima poslovanja zastupnicima pružimo podršku i obezbedimo im kvalitetno obavljanje posla. Inovacije, unapređenje procesa i jačanje odnosa sa klijentima omogućili su da mreža naših saradnika konstantno raste.

3 u 1

Danas u Srbiji imamo preko 600 zastupnika – Pošta Srbije, banke i menjačnice – preko kojih omogućavamo prijem i slanje novca po celom svetu i sve ostale domaće platne transakcije, na preko 2300 zastupničkih lokacija. Kroz saradnju sa TENFORE platnom institucijom i Vi imate mogućnost da bez velikih ulaganja svoje poslovanje obogatite novim uslugama ili da unapredite usluge koje već pružate.

1.  Western Union

Iskustvo kojim TENFORE raspolaže pomoći će Vam da u najkraćem mogućem roku pristupite mreži Western Union-a i svom poslovanju dodate jednu prestižnu uslugu i tako ostvarite dodatni prihod i steknete nove klijente.

2.  Platni promet

U saradnji sa TENFORE-om omogućite Vašim klijentima da svoje obaveze (komunalije, školarine, takse i sl.) brzo i jednostavno izmire na Vašim šalterima.

3.  Menjački softver

TENFORE Vam omogućava da ukoliko obavljate menjačke poslove, koristite jedan od najsavremenijih softvera dostupnih na evropskom tržištu – XPOS.

XPOS je prilagođen menjačnicama različitih veličina – od jednog menjačkog mesta do velikih sistema, a različite privilegije koje mogu da se dodele korisnicima softvera, pomažu Vam da steknete veću kontrolu nad svojim blagajničim mestima i da zaštitite poverljive podatke.


Prednosti koje nudimo su:

  • 3 u 1 - Integracija tri usluge na jednoj aplikaciji 
  • Brzina - Obrada transakcije za nekoliko sekundi*
  • Najveća zastupnička mreža - Više od 2300 lokacija koje nude Western Union uslugu i više od 600 lokacija koje nude platni promet
  • Poravnanje u realnom vremenu - Za isplaćene novčane doznake zastupnicima se novac uplaćuje u realnom vremenu
  • Podrška Korisničkog centra - Obučeni operateri dostupni da pruže podršku prilikom obrade transakcija
  • Softverska rešenja - Sopstvena firma koja razvija aplikativna rešenja jednostavna za korišćenje
  • Preciznost - Mogućnost greške svedena na minimum
  • Brendiranje - Brendiranje Vašeg objekta po standardima TENFORE-a i Western Uniona

* Transakcija platnog prometa se izvršava za nekoliko sekundi ukoliko maloprodajni objekat poseduje bar kod čitač, u ostalim slučajevima manje od jednog minuta.

Kontakt
Kontakt

Kontakt forma

Kontakt
captcha
Dobračina 60
11 000 Beograd, Srbija
Korisnički centar
Tel:+381 11 333 4 999
Tel:+381 11 400 4 999
Radnim danima i subotom:
07:00 - 20:00

Nedeljom:
08:00 - 19:00