Platne usluge

Preko jedne tačke pristupa, Tenfore svojim klijentima omogućava da bolje usluže svoje korisnike u Srbiji i inostranstvu kako bi pružili fleksibilnu, usklađenu, širom sveta dostupnu, uređenu platnu uslugu koja će biti u stanju da u budućnosti ponudi dalje inovacije i da odgovori na regulatorne promene.

Bez obzira da li ste banka, organizacija za prenos novca, merchant acquirer, gateway, ili bilo koji drugi od mnogih novih i inovativnih pružaoca platnih usluga, Tenfore nudi ekonomično, visoko fleksibilno i usklađen sistem plaćanja u ime vaših kupaca ili direktno dobavljačima ili globalnim pod-trgovcima.

Kako se zahtevi kupaca menjaju, Tenfore pomaže svojim partnerima da se prilagode.

Naše usluge podržavaju etablirane slučajeve korišćenja, kao što su korporativna plaćanja i naplate, novčane doznake, i omogućavamo nove strateške mogućnosti u segmentima visokog rasta, kao što su ekonomija deljenja i elektronska trgovina.

Kroz Tenfore sistem, klijenti mogu brzo razvijati nove proizvode i proširivati svoje poslovanje na nova tržišta, fokusirajući se na svoj brend i korisničku uslugu, dok naša infrastruktura obavlja posao u pozadini.

Kontakt
Kontakt

Kontakt forma

Kontakt
captcha
Dobračina 60
11 000 Beograd, Srbija
Korisnički centar
Tel:+381 11 333 4 999
Tel:+381 11 400 4 999
Radnim danima i subotom:
07:00 - 20:00

Nedeljom:
08:00 - 19:00